Landbouw – Tractoren

Hieronder vindt u een selectie van merken waarin wij handelen:


Valtra

Valtra A-serie

De nieuwe Valtra A4-serie is de eerste 4e generatie van Valtra-tractors die gefabriceerd wordt in zowel Suolahti, Finland en Mogi das Cruzes, Brazilië, waardoor dit een ware globale tractor wordt. De 4e generatie A-serie is een volledig nieuwe tractor en reflecteert sterk de merkwaarden van Valtra waarbij onze belofte aan internationale klanten centraal staat: Uw werkmachine. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra N-serie

De nieuwe Valtra N-serie rijdt als een kleine tractor, maar werkt als een grote. Hij heeft de krachtigste motor in zijn klasse, maar is wendbaar genoeg voor het fijnere werk. Dankzij langere onderhoudstermijnen en lager brandstofverbruik blijven de totale exploitatiekostenkosten zeer laag. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra T-serie

Bij het ontwikkelen van de geheel nieuwe Valtra T-serie hebben wij de tractor van de grond af opnieuw gebouwd. De Valtra T-serie biedt meer keuze dan wie dan ook. Uw werkpaard kan exact op uw behoeften worden afgestemd. Valtra biedt zes vermogens en vijf transmissie-/hydraulicacombinaties. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Valtra S-serie

De Valtra S-serie van de vierde generatie is een tractor met een uitgebalanceerde prestatie waarmee u het meeste uit uw investering haalt – maximale output met minimale kosten. De tractoren van de S-serie hebben alles wat u nodig hebt, maar niets dat overbodig is. Elk detail is zorgvuldig uitgewerkt, want rentabiliteit is concurrerende technologie, betrouwbaarheid, bedrijfskosten, ergonomie, diensten en doorverkoopwaarde samen. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Valtra G-serie

Wat de taak ook is, de G-serie biedt een complete, multifunctionele oplossing voor uw dagelijkse behoeften. Het heeft een geavanceerde hefinrichting en effectieve werkhydraulica. Het HiTech-model biedt  een open center hydrauliek, terwijl Active en Versu een gesloten center / load sensing systeem bieden. Hoge pompcapaciteiten (100/110 l / min) garanderen snelheid, gebruiksgemak en complete werktuigcontrole.

De G-serie is de perfecte tractor voor voorladerwerk dankzij het totale glasoppervlak van 5,7 m2, waardoor u een geweldig zicht in alle richtingen heeft. De nieuwe Powershift met 6 versnellingen biedt de bestuurder betere mogelijkheden voor werksnelheid.


Claas

Claas Nexos 240-210 F-FB-VL-VE

De Nexos is een smalspoortractor en combineert compactheid, wendbaarheid, krachtige motoren en voldoende comfort voor de bestuurder in 1 machine. De nieuwe modellen zijn uitgevoerd met een FPT-4-cilinder motor, die aangenaam rustig loopt en een grote trekkracht heeft. De motoren zijn beschikbaar van 75 tot 112 PK. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Elios 240-210

De Elios vindt zijn weg op werkplekken, die voor klassieke tractoren onbereikbaar zijn, dankzij zijn laag zwaartepunt en zijn geringe hoogte. Bijzonder gunstig vermogensgewicht vanaf 33,8 kg/pk, een kleine draaistraal van 3,47 m en uitstekend zicht rondom in beide cabines dankzij royale beglazing. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkhed

Claas Axos 340-320

De Axos is een machine voor dagelijks gebruik. Met zijn compacte afmetingen levert hij enorme flexibiliteit voor een breed scala aan taken. De deuren die naar voren opengaan kunnen worden vastgezet in positie, de motoren leveren 75 tot 102 pk en levert een maximaal vermogen met het laagste brandstofverbruik. Er zijn twee modellen beschikbaar: C en CX. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Atos 350-220

De Atos is precies afgestemd op uw wensen. Zijn bediening – recht toe, recht aan, zonder fratsen. Hij heeft moderne 3- en 4-cilinder Farmotion motoren, een groot aanbod transmissies met electrische omkeerschakeling, twee en drie powershifttrappen, een comfortabele cabine met vier stijlen, het SMART STOP systeem maakt stoppen mogelijk zonder te ontkoppelen en kan comfortabel keren met de functie dynamische besturing. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Arion 460-410

Je wil een tractor, die precies kan, wat je van hem verwacht – niet meer en niet minder. De nieuwe ARION 400 is precies, zoals je hem nodig hebt. FPT-4-cilinder turbomotoren, max. vermogen van 90 tot 140 PS volgens ECE R 120, volledig geautomatiseerde QUADRISHIFT of HEXASHIFT powershift transmissie, Multifunctionele hendel voor bediening van transmissie, hefinrichting achter, voorlader en twee regelventielen en optimaal zicht rondom, ook op de voorlader en front aanbouwruimte. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Arion 650-530

De Arion heeft drie uitrustingsvarianten naar keuze: CEBIS, CIS en CIS+, de PROACTIV geveerde vooras met Claas kinetica voor de vering en CSM kopakkermanagement. Alle varianten zijn vanaf 125 pk leverbaar en staan erom bekend dat ze pittig en wendbaar zijn. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 850-810

De Axion 850 is verkozen tot Tractor of the Year 2014! Er zijn drie varianten leverbaar: CIS, CEBIS en CMATIC, de FPT-motoren zorgen voor een hoog vermogen met een laag brandstofverbruik en hij heeft maximaal zeven regelventielen en 150 l/m hydraulische olieopbrengst. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Axion 950-920

De Axion heeft een laag toerental concept: maximaal vermogen, maximaal koppel en maximale topsnelheid bij duidelijk gereduceerd motortoerental verlagen de bedrijfskosten aanmerkelijk en de CIS+ uitrustingsvariant met multifunctionele armleuning en DRIVESTICK, CIS kleuren display in de A-stijl, elektronische regelventielen en CSM kopakkermanagement maken die lange werkdagen een stuk aangenamer. Meerdere opties beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Claas Xerion 5000-4000

De grote tractor XERION bewijst dit indrukwekkend met een motorvermogen tot 530 pk, wat hij betrouwbaar op de grond overbrengt, dankzij talrijke intelligente systemen en de vier even grote aangedreven wielen. De Xerion heeft de volgende kenmerken: vier even grote wielen aan de twee gestuurde assen, volledig chassis voor hoge belastingen, traploze rijaandrijving voor meer dan 500 pk en een intuïtieve en ergonomische bediening. Meerdere opties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS

 

 

BCS Vivid 400 DT

De Vivid 400 DT heeft een stevig frame met voorwielaandrijving. Deze tractor heeft een 4-cilinder 35pk Lombardini motor. Ze zijn erg goed in de wijngaarden, boomgaarden en de velden met rijen gewassen. Een geluidswerende cabine is optioneel. Hefvermogen maar liefst 700kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K300 / K400 AR

De Invictus K300 AR / K400 AR met knikbesturing is voor de hobbymatige en kleine boeren gebouwd, die zich specialiseren in o.a. kasgewassen, het houden van gevogelte en kleine gewassen die in rijen worden geplant. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Twee Kubota motorversies zijn beschikbaar: 25,2 pk 3-cilinder (K300) en een 35,6 pk 4-cilinder motor (K400). Hefvermogen maar liefst 1050kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K300 RS / K400 RS / K400 SDT

De Invictus K300 RS / K400 RS / K400 SDT met voorwielbesturing is voor de hobbymatige en kleine boeren gebouwd, die zich specialiseren in o.a. kasgewassen, het houden van gevogelte en kleine gewassen die in rijen worden geplant. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Twee Kubota motorversies zijn beschikbaar: 25,2 pk 3-cilinder (K300) en een 35,6 pk 4-cilinder motor (K400). Hefvermogen maar liefst 1050kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 AR

De Invictus K600 AR kniktractor is gemaakt om in smalle gebieden te werken: rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. Een geluidswerende cabine is optioneel.
Leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1600kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 RS

De Invictus K600 RS met voorwielbesturing is gemaakt voor o.a. wijngaarden en in kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken.  Een geluidswerende cabine is optioneel. leverbaar in met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1600kg.  Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Invictus K600 MT

De Invictus K600 MT met voorwielbesturing en omkeerbaar stuurpost is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kubota motor met 48 pk. Een geluidswerende cabine is optioneel. Hefvermogen van maar liefst 1800kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Valiant 600 AR

De Valiant 600 AR met knikbesturing is gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 49 pk. De AR versie staat bekend om zijn wendbaarheid. leverbaar in met of zonder omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

BCS Valiant 600 RS

De Valiant 600 RS met voorwielbesturing is een multifunctionele tractor die goed werkt in wijngaarden, boomgaarden en in de groenvoorziening. De tractor beschikt over een 4-cilinder Kohler motor met 50pk. De RS versie staat bekend om zijn lage gewicht waardoor hij goed op vlakke gronden en hellingen kan werken. Leverbaar in met of omkeerbaar stuurpost. Hefvermogen maar liefst 1300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

BCS Volcan L80 AR / K105 AR

De Volcan L80 AR / K105 AR zijn gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De AR versie staat bekend door zijn knikbesturing, zijn wendbaarheid en goede gewichtsverhouding.
De motoren varianten zijn:  Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4 (L80), Kubota 98 pk 4-cilinder Tier 4 (K105). Hefvermogen maar liefst 2300kg. Verder leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost en ook leverbaar met of zonder cabine.
Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan L80 RS / K105 RS

De Volcan L80 RS / K105 RS zijn gemaakt om in smalle gebieden te werken zoals rijgewassen, wijngaarden, boomgaarden en kassen. De RS versie staat bekend als voorwielbesturing en heeft een goede gewichtsverhouding. Is leverbaar met of zonder omkeerbaar stuurpost en ook leverbaar met of zonder cabine. De motoren varianten zijn:  Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4 (L80), Kubota 98 pk 4-cilinder Tier 4 (K105). Hefvermogen maar liefst 2300kg.  Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan L80 DS / K105 DS Dualsteer

De Volcan L80 DS / K105 DS Dualsteer zijn speciale tractors met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Er zijn 2 motoren beschikbaar: een Kohler 75,3 pk 4-cilinder Tier 4motor (L80), en een Kubota 98 pk 4-cilinder tier 4 motor (K105). Een geluidswerende cabine en powershuttle zijn optioneel. Hefvermogen 2300kg. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan K105 MT

De Volcan K105 MT is gemaakt om op hellingen te werken, zoals het maaien van weilanden. De tractor beschikt over een Kubota 4-cilinder Tier 4 Turbo motor van 98 pk. verder standaard uitgevoerd met omkeerbaar stuurpost.  Een geluidswerende cabine en powershuttle zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Volcan L80 SDT /K105 SDT

De Volcan L80SDT / K105 SDT zijn speciaal ontworpen tractor die dezelfde grip-eigenschappen heeft als de gewone tractor. Deze tractor werkt goed tussen de rijgewassen, in wijngaarden, boomgaarden en kassen. De Dualsteer variant is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hierdoor wordt de stabiliteit van de RS met de wendbaarheid van de AR gecombineerd. Hij heeft dezelfde grip-eigenschappen hebben als de gewone tractor. Ideaal dus voor op hellingen en tussen de rijgewassen.
Leverbaar met een Kohler 4-cilinder turbo 75,3pk Tier 4 motor (L80SDT), Kubota 4-cilinder turbo 98pk Tier 4 motor (K105SDT). Geluidswerende cabines en powershuttle zijn optioneel. Informeer naar de mogelijkheden.

BCS Sky Jump 950 Dualsteer

De Sky Jump 950 Dualsteer is een speciaal ontworpen tractor met het exclusieve double steering systeem. Hij heeft voor normale banden en achter rupsbanden. Hierdoor wordt de grip nog beter en zeer geringe draagvermogen. Hij beschikt over een Kubota 98pk 4-cilinder turbo Tier 4 motor. Hefvermogen 2700kg. Hoogte slechts 185cm. Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TXGS 24 – subcompacttrekker

Sub compacttractor: 100% Iseki!

Dit nieuwe TXGS model biedt een ongekend hoog niveau op het gebied van ergonomie en toepassingsmogelijkheden.

Op het gebied van ergonomie is de Iseki standaard voorzien van een verstelbaar stuur, cruise controle, groot vlak bestuurdersplatform en hydraulische ventielen standaard.
De TXGS24 heeft een 3 cilinder Iseki dieselmotor met een motorvermogen van 24 pk, een in- en uitschakelbare 4 wd, stuurbekrachtiging en een hefinrichting met een hefvermogen van 550 kg, complementeren deze compact en wendbare tractor subcompacttractor.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3185

Mooi design, dieselmotor met een vermogen van 18 Pk met een grote cilinderinhoud en meer koppel, een volledig uitgerust instrumentenbord, schijfremmen, een grotere brandstoftank, een mechanische versnellingsbak of als optie met hydrostatische besturing en een hefinrichting met grote hefkracht, waardoor de tractor zich meer dan onderscheidt van de anderen.

Dankzij de solide constructie van de transmissie en de achteras zijn grote belastingen mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3217

De TM 3217 is een trekker met een 3-cilinder dieselmotor met een motorvermogen van 21,5 pk. leverbaar met een 3- groepen hydrostatische aandrijving of een mechanische 8/8 versnellingsbak. Hij is technisch hoogstaand, maar met een eenvoudige bediening. Door de vele totaaloplossingen en het gebruik van originele aanbouwdelen is een professionele trekker ontstaan. Er kan dus bijvoorbeeld een maaier of frontloader op worden aangebouwd.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TM 3267

Een krachtige 26 pk Iseki dieselmotor zorgt voor de aandrijving. De TM 3267. deze uitgevoerd met een 3- groepen hydrostatische aandrijving. verder  heeft deze trekker een rijonafhankelijk elec./hydr. in- en uitschakeling van de aftakas, er kunnen veel onderdelen op worden gemonteerd, waardoor deze tractor meteen een professioneel tintje krijgt. Denk hierbij aan maaier, frontlader of borstel.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TH 4295

Deze compacttrekker heeft een 3-cilinder dieselmotor met een vermogen van 29 pk. leverbaar met een 3- groepen hydrostatische aandrijving of een mechanische 8 /8 versnellingsbak. Tevens beschikt deze trekker over een zwaar uitgevoerde vooras met een draagvermogen van 1200 kg. Er kunnen vele onderdelen erop worden gemonteerd, denk aan maaier, frontloader of borstel.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TH 4335

Deze compacttrekker heeft een 33 pk, 3-cilinder dieselmotor, waarbij de beugel in het midden geplaatst is.
De servicepunten van deze compacttreker zijn zeer gemakkelijk bereikbaar doordat de motorkap ondersteund wordt door een gasveer wanneer men deze opent. uitgevoerd met een mechanische 8/8 versnellingsbak, en een zwaar uitgevoerde vooras heeft een draagvermogen van 1200 kg. Er kunnen vele onderdelen erop worden gemonteerd, denk aan maaier, frontloader of borstel.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TLE 3400

De TLE 3400 heeft een 3- groepen hydrostatisch aandrijving en is zeer uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij heeft een 3-cilinder Iseki dieselmotor van 39 pk.

Deze tractor is van alle markten thuis en kan ingezet worden voor maaien, klepelen, vegen en transport. Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1000 kg.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TLE 3410

De TLE 3410 heeft een 40 pk, 3-cilinder dieselmotor. De hydrostatische rijaandrijving zorgt ervoor dat de gebruiker eenvoudig van rijrichting kan veranderen en de rijsnelheid kan regelen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TLE 4490

De TLE 4490 is mechanisch aangedreven en uitstekend geschikt voor de zwaardere klussen. Hij heeft een 4-cilinder dieselmotor van 50 pk.

Deze tractor is van alle markten thuis en kan ingezet worden voor maaien, klepelen, vegen en transport. De TLE 4490 is tevens ideaal voor werkzaamheden met een voorlader en daar waar een hoog motorvermogen gevraagd wordt.  Het hefvermogen bedraagt maar liefst 1100 kg, en is uitgevoerd met een mechanische 8/8 versnellingsbak.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6370 Dual Drive

Deze compacttrekker heeft een 37 pk, watergekoelde 3 cilinder motor, 1647 cc. Tevens is de TG 6370 beschikbaar met een Dual Drive transmissie. Verder heeft deze trekker een dual clutch koppeling zorgt voor snel en gemakkelijk schakelen. 24 Versnellingen vooruit en achteruit zorgen voor de juiste versnelling bij elke toepassing. Ook heeft u de keuze tussen beugel of een cabine.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6400 Hydro

Deze compacttrekker heeft een 40 pk, 3-cilinder turbo Iseki dieselmotor, 1498 cc. De motor is voor het verlenen van service goed bereikbaar, doordat de motorkap uit 1 stuk bestaat en d.m.v. een gasveer geopend kan worden. Verder uitgevoerd met een 3-groepen hydrostatische aandrijving. Hij is standaard voorzien van cruise control. U heeft de keuze tussen beugel of een cabine met airco.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6490

De Iseki TG 6490 heeft een 4 cilinder 50 pk Iseki dieselmotor. Tevens heeft u de keuze uit een 3 groepen hydrostatische aandrijving of Dual Drive aandrijving. Standaard is hij uitgerust met een elektronische cruise control met memory stand. De hefkracht op de kogels bedragt 1580 kg en de hefinrichting heeft natuurlijk een positieregeling.

Informeer naar de mogelijkheden.

Iseki TG 6670 / TG 6675

De Iseki TG 6670 en de TG 6675 heeft een 4 cilinder 67 pk Iseki dieselmotor. Tevens heeft u de keuze uit een  3 groepen hydrostatische aandrijving. of een mechanische 12/12 versnellingsbak. De motor is voor het verlenen van service goed bereikbaar, doordat de motorkap uit 1 stuk bestaat en d.m.v.een gasveer geopend kan worden. Luchtfilter, accu, radiateur, oliepeilstok en filters zijn direct bereikbaar. De hefkracht op de kogels bedragt 1580 kg en de hefinrichting heeft natuurlijk een positieregeling.

Informeer naar de mogelijkheden.


 

Mocht u nu vragen hebben, of meer informatie willen weten, neem dan contact op met:

Marc Mooren
Tel.: +31(0)475 420 422
GSM: +31 (0)654 608480

Reacties zijn gesloten.