Aanhangwagens – Gesloten- en verkoopwagens

Hieronder vindt u de merken waarin wij handelen van gesloten- en verkoopwagens:


Hapert

Hapert Sapphire L-1 (Enkelasser)

De standaarduitvoering bevat multiplex wanden 15 mm met kunststof coating, 2 achterdeuren, handgrepen aan de voorzijde voor het makkelijk rangeren van de aanhangwagen, multiplex vloer met anti-sliplaag 15 mm, maximaal bruto laadvermogen van 1800 kg, geschroefde V-dissel. De hoogte is standaard 150 cm, maar de 180 cm hoge versie is ook beschikbaar. Extra opties: laadklep, reservewielen, verlichting en spoiler.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Sapphire L-2 (Dubbel-asser)

De standaarduitvoering bevat multiplex wanden 15 mm met kunststof coating (bij 230 cm en 250 cm hoog gesloten opbouw 25 mm dikke wanden), 2 achterdeuren, handgrepen aan de voorzijde voor het makkelijk rangeren van de aanhangwagen, multiplex vloer met anti-sliplaag 15 mm, laadvermogen tot 2000kg, geschroefde V-dissel. De hoogte is standaard 180 cm, maar de 210 cm hoge versie is ook beschikbaar. Extra opties: laadklep, reservewielen, verlichting en spoiler.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Sapphire H-2 (Dubbel-asser)

 

De standaarduitvoering bevat multiplex wanden 15 mm met kunststof coating (de 455, 505 en 605 cm uitvoeringen hebben standaard een gesloten opbouw van 25 mm dikken wanden), 2 achterdeuren, handgrepen aan de voorzijde voor het makkelijk rangeren van de aanhangwagen, multiplex vloer met anti-sliplaag 15 mm, laadvermogen tot 2700 kg (maar grotere versies hebben een laadvermogen van 3000 kg of zelfs 3500 kg), geschroefde V-dissel. Standaardhoogte 180 cm, maar de 210 cm hoogte is ook beschikbaar. Extra opties: verlaagd, laadklep, aluminium tranenplaat als vloer, reservewielen, verlichting en spoiler.

Informeer naar de mogelijkheden.

Hapert Sapphire L-1 Koelwagen

De standaarduitvoering bevat wanden van 40 mm dik en volledig naadloos, dak en vloer 40 mm dikke panelen met een polyester toplaag, 2 achterdeuren, handgrepen aan de voorzijde voor het makkelijk rangeren van de aanhangwagen, 2 achterdeuren afsluitbaar door achterdeursluiting, laadvermogen van 1350 kg, geschroefde V-dissel, geluidsarme kwalitatief hoogwaardige koelunit spanning 230 Volt / 50 Hz met een vermogen van 1600 Watt / 2 graden Celsius. Extra opties: gietcoating vloer of aluminium tranenplaat, reservewielen en steunpoten.

Informeer naar de mogelijkheden.


Humbaur

Humbaur Gesloten Wagen HK

Deze gesloten wagen als standaarduitrusting heeft een V-trekdissel, 13 polige stekker en achteruitrijschijnwerper, bodemplaat van 15 mm dik, zijwanden en dak van multiplex 15 mm dik met UV-bestendige kunststof deklaag, er zit verlichting binnenin en heeft een steunwiel.

Voor deze wagen zijn meerdere groottes beschikbaar, met verschillende bodemplaatdiktes, enkele of dubbele deuren, als enkel-asser of dubbel-asser, etc.

Informeer naar de mogelijkheden.

Humbaur Gesloten Wagen HK

Deze gesloten wagen als standaarduitrusting heeft een V-trekdissel, 13 polige stekker en achteruitrijschijnwerper, bodemplaat van 18 mm dik, zijwanden zijn sandwichplaten van 30 mm dik. Ideaal als bouwkeet.

Voor deze wagen zijn meerdere groottes beschikbaar, met verschillende bodemplaatdiktes, etc.

Informeer naar de mogelijkheden.

Humbaur Gesloten Wagen HGK

Deze gesloten wagen als standaarduitrusting heeft een V-trekdissel, 13 polige stekker en achteruitrijschijnwerper, binnenlamp, geisoleerde bodemplaat van 50mm dik, zijwanden zijn sandwichplaten van 45 mm dik, heeft dubbele koelceldeuren met noodopening van binnen (afsluitbaar), koelaggregaat HCU 1, een steunwiel, aan de zij- en voorkant binnen schuurbescherming ca. 250 mm hoog van geribde aluminiumplaat, 4 steunvoeten aan onderbouw in het frame vastgeschroefd.

Voor deze wagen zijn meerdere groottes beschikbaar, met verschillende koelaggregaten, beschikbaar als enkel-asser of dubbel-asser, etc.

Informeer naar de mogelijkheden.

Humbaur Gesloten Wagen HVKU

Deze gesloten wagen als standaarduitrusting heeft een V-trekdissel, 13 polige stekker en achteruitrijschijnwerper, bodemplaat van 18 mm dik met PVC-vloer bedekt, sandwichpanelen van 45 mm dik, instapdeuren midden in de voorwand afsluitbaar, opstapje van geribde aluminiumplaat op de dissel, verkooptoonbank met tussenaflegplank, heeft gasveerondersteuning in rijrichting rechts, van binnen vergrendeld.

Voor deze wagen zijn meerdere groottes beschikbaar, zonder inrichting of juist met de universele inrichting, beschikbaar als enkel-asser of dubbel-asser, etc.

Informeer naar de mogelijkheden.


Mocht u nu vragen hebben over een bepaald type wagen, of bent u op zoek naar iets anders, bel even en we helpen u graag verder.

Reacties zijn gesloten.